Äitienpäivä Jyväskylän Panzassa 14.5.

aitienpaiva-panza

Äitienpäivä asettuu tänä vuonna sunnuntaille 14.5. ja Jyväskylän Panzassa nostetaan tietysti malja äitien kunniaksi. Ruokapuolella tarjoilemme äitienpäivämenua klo 12-18. Tervetuloa nauttimaan äitienpäiväbrunssia,- lounasta tai illallista äitienpäivämenultamme! 

Katso äitienpäivän menu alapuolelta!

panza-jkl-mexican-food-tacos

Jyväskylän Panzan äitienpäivämenu:

Ceviche
Tai
Parsa-varhaiskaalisalaatti

XXX

Platano-papupataa
Tai
Seafood rice & beans
Tai
Carnitas tacot, salsa verde ja creme fraiche

XXX

Juustot

XXX

Porkkanakakkua, paahdettu valkosuklaa-moussea ja vadelmamarenkia

Hinta: 35€

Varaa pöytäsi: http://panza.fi/poytavaraus/

Voit varata oman pöytäsi myös tästä:

 

Panza Jyväskylä,
Väinönkatu 11
40100 Jyväskylä

Puh: (040)9386965

Panzassa juhlitaan äitienpäivää sekä Kuopiossa että Jyväskylässä!

panza-jkl-mexican-food-tacos

Äitienpäivä asettuu tänä vuonna sunnuntaille 14.5. ja Panzat sekä Kuopiossa että Jyväskylässä nostavat pöytään rentoa ruokaa äitien kunniaksi. Kuopiossa tarjoillaan kaksi äitienpäiväbrunssi -kattausta (klo 12 & 14) ja Jyväskylässä on tarjolla äitienpäivämenu klo 13-18. Katso molempien kaupunkien äitienpäivän menut alapuolelta!

Varaa pöytäsi: http://panza.fi/poytavaraus/

Äitienpäiväbrunssi kuopiossa sisältää:

Vihreä salaatti, unikkovinaegretti

Paahdettu peruna ja aurajuustosalaattia,

makea sinappidressing Kurkku ja porkkanapikkeliä

XXX

Savustetussa jogurtissa paistettua lohta,

Sitruksella glaseerattua kananreittä,

Paahdettua bataattia, rakuunasuolaa,

Uunissa paahdettua tofua ja shalottia, kookoskastiketta

XXX

Pikkuleipiä Mangojuustokakkua Panzan myslipatukkaa

Hinta: 25 €

Jyväskylän äitienpäivämenu:

Ceviche
Tai
Parsa-varhaiskaalisalaatti

XXX

Platano-papupataa
Tai
Seafood rice & beans
Tai
Carnitas tacot, salsa verde ja creme fraiche

XXX

Juustot

XXX

Porkkanakakkua, paahdettu valkosuklaa-moussea ja vadelmamarenkia

Hinta: 35€

Varaa pöytäsi: http://panza.fi/poytavaraus/

TERVETULOA! 

Panzan vappu!

Panzan vappu primero de mayo

Kuten aikaisempinakin vuosina Panzassa juhlitaan työn juhlaa hyvän ruoan ja juoman merkeissä! Uutuus tarjonnassa on tietysti Jyväskylän Panzan ilmestyminen ravintolakartalle. 

Vapun ajan aukioloajat:

Panza Kuopio

Sunnuntaina 30.4. 

keittiö 14-21:30, baari myöhempään – Varaa Pöytäsi!

Tunes: DJ Aaroilmari

Maanantai 1.5.

Vappubrunssi, kattaukset klo 12 & klo 14 – Varaa Pöytäsi!

Olemme avoinna siis klo 12-16

Panza Jyväskylä

30.4. sunnuntai
Keittiö auki klo 17-22 – Varaa Pöytäsi!
klo 18-02 DJs Soul Valpio & R2ISDJ2
Free entry!

1.5. maanantai
klo 13-18 Vappumenu – Varaa Pöytäsi!

Panza Jyväskylä vappumenu

Parsa tostada, paahdettu-voi majoneesia, kuivattua keltuaista ja jalapenoa // Asparagus tostada, brown butter mayo, cured egg yolk and jalapeno

tai/or

Ceviche

XXX

Soija-sienipataa, rice & beans ja pikkelöityjä kasviksia // Soy mushroom stew, rice & beand and pickled vegetables

tai/or

Punaisessa molessa kypsennettyä kanaa tacossa, salsat ja creme fraiche // Chicken cooked in red mole taco, salsa´s and creme fraiche

tai/or

Chiliset possunribsit, rice & beans ja vihersalaatti // Pork ribs with chili, rice & beans and green salad

XXX

Kookospannacotta, suklaamultaa ja mansikkaa//
Coconut pannacotta, chocolate soil and strawberry

Hinta: 28€

 

FIESTA!

Jyväskylän Panzan avajaisviikko!

panza-jyvaskyla-third-point-photography

 

Täällä se nyt on, se päivä kun Panza avaa ovensa kaikille Jyväskylässä. Pöydät täyttyvät hyvää tahtia varauksista ja jännittää! 

Avajaisviikolla nautitaan Panzan tapaan hyvästä ruoasta ja juomasta, rytmimusiikista sekä rennosta olemisesta ystävien kesken. 

Mikä Panza?!

Panzan ruoka ammentaa ajatuksensa väli-amerikkalaisesta keittiöstä yhdistettynä vuosien työ- ja kokeilukokemuksien tuloksiin. Uutta ja vanhaa meksikolaista ruokaa tehtynä kaikille helpoksi, mutta ajatuksella. Panzassa ei kasvisruokailijoita ole unohdettu vaan heitä hellitään. Tuoreet ja raikkaat kasvisvaihtoehdot löytyvät aina menulta ja myös vegaaniruokavaliota noudattavalle asiakkaalle on aina tarjolla asianmukainen vaihtoehto.

Avajaisviikon aikataulu ja aukiolot näyttää seuraavalta:

19.4. ke klo 17-23

20.4. to klo 17-23

21.4. pe klo 18-02 Toistuvat Yllätykset DJs & Bboys (Keittiö auki klo 17-22)

22.4. la klo 18-02 Gimme The Dance DJs (Keittiö auki klo 14-22)

23.4. su klo 17-02 Uusi Ateena DJs (Keittiö auki klo 17-22)

 

Osoite: Väinönkatu 11 (Kauppalaispiha)

Voit varata oman pöytäsi tästä:

– MENU – 

Panzan Chevicheä, Tacoa, Burritoja, Kasvista, vegaanista, kaikille löytyy jotain!

STARTERS

Nacholautanen 2e // Nacho Platter 2e (L, G)

Lisäksi Talon salsaa 1€, Guacamolea 1€, Creme fraichea 1€// With House salsa 1€, Guacamole 1€, Creme Fraiche 1€

Ceviche (M,G)

Limemarinoitua lohta, sipulia, chiliä ja mangoa // Lime marinated salmon, onion, chili and mango

8e

Shrimp Tostada (L,G)

Paistettuja scampin pyrstöjä, friteerattua valkosipulia, paahdettu voi-majoneesia, avocadoa ja kuivattua keltuaista // Pan fried scampis, deep fried garlic, brown butter mayo, avocado and cured egg yolk

8e

Grilled baby gem salad (L,G)

Planchalla grillattua babygem salaattia, creme fraichekastiketta, mantelilastuja ja rusinoita // Plancha grilled baby gem salad, creme fraiche sauce, shaved almonds ja raisins.

8e

MAIN DISHES

– Tacos y Burritos –

Valitse joku täytteistä ja päätä haluatko tacon vai burriton? Choose a filling and will you have Tacos or a Burrito

TACO: Sisältää kolme kappaletta maissitacoja, korianteria, salsa rojan, salsa verden, guacamolen ja creme fraichen. +2€ lisähintaan rice & beans. // Includes three corn tacos, cilantro, salsa roja, salsa verde, guacamole and creme fraiche. + 2€ rice & beans for the side.

BURRITO: Iso vehnätortilla joka kierretään käsinsyötävälle rullalle // Large wheat tortilla made to be eaten by hands.

Al Pastor (M,G)

Chilillä ja ananaksella maustettua, pystygrillissä paistettua ylikypsää possunlapaa. Lisäksi paistettua tomaattia ja sipulia. // Grilled pork shoulder with pineapple and chili. Served with pan fried tomato and onion.

Taco 16€
Burrito 17€

Asparagus taco (L,G)

Grillattua tankoparsaa, queso frescoa ja paahdettu voi-majoneesia // Grilled Asparagus, queso fresco and brown butter mayo

Taco 16€
Burrito 17€

Fish (L,G)

Sofritossa kypsennettyä nieriää ja kuivattua nieriännahkaa // Pan fried arctic char with sofrito and dried arctic char skin

Taco 16€
Burrito 17€

Chicken Mole (M,G)

Molessa kypsennettyä kanaa ja paahdettuja siemeniä // Chicken cooked in mole and roasted seeds

Taco 16€
Burrito 17€

– a La Plancha –

Pork ribs with cider and chili ( M,G)

Siiderillä maustettuja, yön yli haudutettuja possunribsejä. Lisäksi rice & beans ja vihreä salaatti //Pork ribs cooked overnight with cider and chili. Served with rice & beans and green salad

20e

Slowly cooked platano (L,G)

Suolaisen makeaa, haudutettua ruokabanaania. Lisäksi rice & beans ja vihreä salaatti. // Salty and sweet, slowly cooked platano. Served with rice & beans and green salad.

17e

 

Rice & Beans (M,G)

Sofritolla maustettua paistettua riisiä, papuja ja kananmunaa.

Valitse vege 14€, sea food 16€ tai al pastor 15€

Fried rice & beans with sofrito and egg.

Choose veggie 14€, sea food 16€ or al pastor 15€

 

Kids Menu

Chicken burrito (M)

7e

Pork burrito (M)

7e

Fish Rice & Beans (M,G)

Sofritossa paistettua nieriää, rice & beans //Pan fried arctic char with sofrito, Rice & Beans

7e

DESSERTS

Knights (L)

Köyhät Ritarit Panzan tyyliin //French Toast Panza Style

8e

Chocolate Mousse (L,G)

Suklaamoussea, pikkelöityä mangoa ja savukookos-marenkia // Chocolate mousse with pickled mango and smoked coconut meringue

8e

Coconut Pannacotta (G,L)

Kookospannacotta, hedelmiä ja kuivattuja marjoja //
Coconut pannacotta with fruits and dehydrated berries

8e

Jyväskylän Panzan menu 1.0

Panza Jyväskylän ensimmäinen menu on sekoitus klassisia Panza -annoksia sekä uusia tulokkaita. On pakko hehkuttaa ehkä suomen ensimmäistä Al Pastor -varrasta jonka ensipyöräytykset ovat aivan kulman takana jo! 

 

STARTERS

 

Nacholautanen 2e // Nacho Platter 2e (L, G)

Lisäksi Talon salsaa 1€, Guacamolea 1€, Creme fraichea 1€

// With House salsa 1€, Guacamole 1€, Creme Fraiche 1€

 

Ceviche (M,G)

Limemarinoitua lohta, sipulia, chiliä ja mangoa //
Lime marinated salmon, onion, chili and mango

8e

 

Shrimp Tostada (L,G)

Paistettuja scampin pyrstöjä, friteerattua valkosipulia, paahdettu voi-majoneesia, avocadoa ja
kuivattua keltuaista // Pan fried scampis, deep fried garlic, brown butter mayo, avocado and cured egg yolk

8e

 

Portobello Tostada (G,L)

Portobelloa, 64-asteinen keltuainen, paistettuja papuja ja paahdettua sipulia //
Portobello, 64 degree egg yolk, re-fried beans and fried onion

8e

 

Grilled baby gem salad (L,G)

Planchalla grillattua babygem salaattia, creme fraichekastiketta, mantelilastuja ja rusinoita //
Plancha grilled baby gem salad, creme fraiche sauce, shaved almonds ja raisins.

8e

ravintola panza menu kuopio a la carte

MAIN DISHES

– Tacos y Burritos –

Valitse joku täytteistä ja päätä haluatko tacon vai burriton?
Choose a filling and will you have Tacos or a Burrito

 

TACO: Sisältää kolme kappaletta maissitacoja, korianteria, salsa rojan, salsa verden, guacamolen ja creme fraichen. +2€ lisähintaan rice & beans. //
Includes three corn tacos, cilantro, salsa roja, salsa verde, guacamole and creme fraiche. + 2€ rice & beans for the side. BURRITO: Iso vehnätortilla joka kierretään käsinsyötävälle rullalle // Large wheat tortilla made to be eaten by hands.

 

Al Pastor (M,G)

Chilillä ja ananaksella maustettua, pystygrillissä paistettua ylikypsää possunlapaa. Lisäksi paistettua tomaattia ja sipulia. // Grilled pork shoulder with pineapple and chili. Served with pan fried tomato and onion.

Taco 16€
Burrito 17€

Asparagus taco (L,G)

Grillattua tankoparsaa, queso frescoa ja paahdettu voi-majoneesia // Grilled Asparagus, queso fresco and brown butter mayo

Taco 16€
Burrito 17€

Fish (L,G)

Sofritossa kypsennettyä nieriää ja kuivattua nieriännahkaa // Pan fried arctic char with sofrito and dried arctic char skin

Taco 16€
Burrito 17€

Chicken Mole (M,G)

Molessa kypsennettyä kanaa ja paahdettuja siemeniä // Chicken cooked in mole and roasted seeds

Taco 16€
Burrito 17€  

– a La Plancha –

Pork ribs with cider and chili ( M,G)

Siiderillä maustettuja, yön yli haudutettuja possunribsejä.
Lisäksi rice & beans ja vihreä salaatti //
Pork ribs cooked overnight with cider and chili.
Served with rice & beans and green salad

18e

 

Slowly cooked platano (L,G)

Suolaisen makeaa, haudutettua ruokabanaania.
Lisäksi rice & beans ja vihreä salaatti. //
Salty and sweet, slowly cooked platano.
Served with rice & beans and green salad.

17e

 

Rice & Beans (M,G)


Sofritolla maustettua paistettua riisiä, papuja ja kananmunaa.
Valitse vege 14€, sea food 16€ tai al pastor 15€


Fried rice & beans with sofrito and egg.
Choose veggie 14€, sea food 16€ or al pastor 15€

 

ravintola panza menu kuopio lounas lastenannokset lapsille

Kids Menu

Chicken burrito (M)

7e

 

Pork burrito (M)

7e

 

Fish Rice & Beans (M,G)

Sofritossa paistettua nieriää, rice & beans //
Pan fried arctic char with sofrito, Rice & Beans

7e

 

Panzasta saat myös annoksia mukaan!

ravintola panza menu kuopio lounas jälkiruoka dessert

DESSERTS

Knights (L)
Köyhät Ritarit Panzan tyyliin //
French Toast Panza Style

8e

Chocolate Mousse (L,G)
Suklaamoussea, pikkelöityä mangoa ja savukookos-marenkia //
Chocolate mousse with pickled mango and smoked coconut meringue

8e

Coconut Pannacotta (G,L)
Kookospannacotta, hedelmiä ja kuivattuja marjoja //
Coconut pannacotta with fruits and dehydrated berries

8e

Panza saapuu Jyväskylään!

Panza-Jyvaskyla-yliopistonkatu-38-40100

Julkaisuvapaa lehdistötiedote

Eat Tacos – Live Forever

Vuonna 2014 Kuopiossa ovensa avannut Panza-ravintola saapuu nyt Jyväskylään. Yliopistonkadulle huhtikuun alkupuolella aukeava ravintola tuo kaupunkiin kaivatun Väli-Amerikan keittiön tacoineen, enchiladoineen, burritoineen ja mitä ikinä keksitäänkään.

Luovan kokeilun ja tiheään vaihtuvien menujen on Kuopiossa todettu kiinnostavan ja aktivoivan asiakkaita. Panzan arvostelut ovat olleet loistavia, ja konsepti on otettu niin kuopiolaisten että kaupungissa vierailevien osalta hienosti vastaan. Esimerkistä käynee Facebookin hurja arvostelumäärä (214 kpl) ja tähtien keskiarvo 4,6, mikä on erittäin hyvä tulos Panzan kaltaiselle “ei-niin-jäykälle” ravintolalle. Panza myös valittiin Glorian Ruoka & Viini -lehden vuoden 2015 lukijaäänestyksessä yleisön suosikiksi.

Soppa 365 lukijaäänestys 2015

Panzalaisessa kulttuurissa kantavina voimina ovat rentous, omaperäisyys ja huolettomuus, jotka luovat ravintolan ainutlaatuisen palveluasenteen. Alkuperäinen ajatus Panzan takana ravintolatoimintaa aloitettaessa oli “yrittämisestä itselle hauska työ, jossa oma kädenjälki näkyy heti”. Tällä tiellä jatketaan myös Jyväskylässä.

 

Kaikille helppoa ilman turhaa jäykistelyä

Jyväskylässä keittiön vetovastuun ottaa paikallisille jo ennestään tuttu, Kuopion Panzassakin työskennellyt Riku Ruuskanen. Rikun kädenjälki on viimeisimpänä ollut nähtävissä Ravintola Pöllöwaarissa.

Toinen voimahahmoista on kymmenen vuoden ajan ravintola-alan tehtävissä marinoitunut Mika Kyllönen, jonka kaupunkilaiset muistavat legendaarisen Shakerin baarimestarina vuosien takaa. Mika siirtyy Panzaan Red Bull Finland Oy:n palveluksesta.

Panzan ruoka ammentaa innoituksensa väli-amerikkalaisesta keittiöstä, mutta vähintään yhtä suuri merkitys on lukuisilla työvuosilla ja uupumattomalla kokeilunhalulla. Uutta ja vanhaa, katuruokaa ja fine diningia, mutta aina helppoa ja välitöntä ilman turhaa jäykistelyä.

ravintola panza menu kuopio a la carte

Lisäksi Panza suorastaan hellii kasvisruokailijoita. Tuoreista raaka-aineista valmistetut kasvisruuat ovat aina menulla. Myös vegaaniruokavaliota noudattaville asiakkaille on poikkeuksetta tarjolla asianmukainen vaihtoehto.

Jyväskylän Panza tarjoaa arkipäivisin lounasta, alkaen vapun jälkeisestä ajasta 2017. Iltaisin nautitaan elämästä ja rennosta ilmapiiristä à la carte -menun annoksista nauttien sekä laajan cocktaillistan antimia siemaillen. Jyväskylä valitettavasti menetti ansiokkaan Shaker-ravintolan, mutta pian Panza sammuttaa kaupunkilaisten cocktailjanon! Tärkeitä puolia Panzan konseptissa ovat myös DJ-illat ja livekeikat.

ravintola-panza-skulls
Panzassa ei pukukoodia tunneta, mutta frakitkin ovat sallittuja. “Rentoa vaihdetta silmään” on kannustuksemme. Panzaan kaikki ovat tervetulleita!

VIVA JYVÄSKYLÄ!

Terveisin

Mika, Riku, Mikko, Erno & Joona


Panza Jyväskylä sosiaalisessa mediassa:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/panzajkl/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/1202538926526294/

KOTISIVUSTO: http://panza.fi/

FACEBOOK MESSENGER: http://m.me/panzajkl/


Yhteydenottopyynnöt ja haastattelut:

Mika Kyllönen Riku Ruuskanen
Puh.  +358 40 9386965  Puh. +358 50 4020036
Facebook msg.  http://m.me/mika.kyllonen.7  

 

Erno Vainanen Mikko Kemppinen Joona Kämäräinen
Puh.+358 44 5331921  Puh. +358 44 5347293   Puh. +358 44 7384745

 

 

KATURUOKA VS. RAVINTOLA

Luchas de apuestas!

Katu-uskottava ravintola, vai sisäsiisti katukoju? Näitä asioita joutui Panzan listaa luodessa pohtimaan. Olin koonnut ympärilleni keittiötiimin kokeista, joista kukaan ei ollut tehnyt ennen katuruokaa, mutta joista jokaisella oli takanaan työkokemusta maailman huippuravintoloista.

ravintola panza kuopio jefe markus kauppinenNäiden miesten cv:llä pääsisi maailmalla töihin milloin ja minne vain, mutta he olivat onnekseni valinneet seurata minua Kuopioon. Tätä taustaa vasten on helpompi ymmärtää prosessia, jolla Panzan menut luodaan. Mietimme yhdessä kaikkia niitä Meksikolaisia annoksia joita itse haluaisimme syödä ja kuinka ne tehtäisiin Panzan keittiössä. Carnitas ei varmastikkaan haudu hitaasti possunrasvassa valtavissa kuparipadoissa, vaan yön yli uunissa, jne. Katuruoka oli tuotava ravintolakeittiöön ja nykypäiväiseen Kuopioon. Päädyimme myös luomaan annoksia, joissa tuo matka tehtiin toiseen suuntaan. Vasikan poski ei ehkä kuulosta katukojun antimilta mutta ruhonosana toimi mielestämme teemaan loistavasti. Annetaan sille savuinen chipotle-marinadi, haudutetaan sous vide-tekniikalla pari päivää ja alamme olla maalissa. Halusimme hämärtää raja-aitaa ravintolan ja tacorekan välillä, tuoda katua keittiöön ja keittiötä perinteisesti kadulle kuuluviin ruokiin. Se onnistuimmeko tehtävässämme on teidän päätettävissä.

Meille prosessi on ollut mahtava kokemus ja itsemmenäköinen matka, joka jatkuu vielä pitkään!

¡VIVA PANZA!

YKSITYISTILAISUUDET PANZASSA?

Tiesithän että meillä Panzassa voidaan järjestää yksityistilaisuuksia laidasta laitaan!

Mahdollisuudet juhlien koosta venyvät aivan pienenkin porukan pikkujouluista aina isomman yrityksen koko henkilöstön kestitykseen. Panza antaa rennot puitteet ja virkeän ympäristön meksikolaisen keittiön kera ryhmällesi!

Pikkujoulukauden menuvaihtoehdot syksylle 2016:

MENU UNO

Alkuun:
Piklattu juuressalaatti

Pääruoka:
Maustekuorrutettu lohi ja Salsa Verde, 
Rice’n’Beans

Jälkiruoka:
Panzacotta

MENU DOS

Alkuun:
Cheviche

Pääruoka:
Panza Ribs & Rice’n’Beans

Jälkiruoka:
Meksikolaiset Ritarit

BUFFET (yli 30 hengen ryhmille)

Alkuun:
2 salaattia, Salsa, Creme fraiche, Nachoja

Pääruoka:
Carnitas, Kana, Kasvis
Rice’n’Beans, tortillalätyt

Jälkiruoka:
Brownie

Pikkujoulumenu tarjoillaan glögin kera hintaan 35€.

PANZAN VAPPU 2015!

Panzan vappuhulinat alkaa 30.4.

kun Funkkaa Taikka Kuole juhlii ravintolassamme 4-vuotissyntymäpäiviään! Erikoisvieraaksi iltaan saapuu Tuuttimörkö ja FTK DJKK, DJRR sekä MCNN pitävät juhlat käynnissä tietysti koko illan!

Keittiö on auki torstaina lounaalla 11-14 ja illalla klo 17-19, tehkää siis varauksenne ajoissa! Baari koko päivän aina klo 1:30 saakka.

Tilaisuudesta lisäinfoa täältä

Perjantaina 1.5.

Panzassa on tarjolla VAPPUPÄIVÄN BRUNSSI jossa pidämme kaksi kattausta klo 12:00 ja 14:00, joten ruokailuun ja juomasta nauttimiseen on varattu aikaa 2h per kattaus. Kattauksen hinta on 20€/hlö.

Lauantaina 2.5.

tärähtää sitten Panzalle tärkeääkin tärkeämpi pääpäivä teemanaan PANZAN 1-VUOTISSYNTTÄRIT! Siitä tosiaan on jo vuosi! Tämän päivän ruokakattaus on buffet-tyylinen ja sitä on tarjolla 14:00-20:00. Tämän päivän musasta ja muuveista vastaa DJ Soul Valpio, tämä lettukestien erikoismies.

Osallistu tapahtumaan Facebookissa täällä.

ravintola panza vappu 2015

¡PANZA GOES TO OS! -ILLALLINEN 11.10.

¡Hola!

Niin tässä kävi että suunnitelmarevittely menuillallisesta Ravintola OS:n kanssa tulee tapahtumaan! Panza goes to OS (11.10.2014, Ajurinkatu 16, klo 18)!
Ollaan jo jonkun aikaa heitelty Rosendahlin Mikon kanssa ajatuksia ilmaan yhteisestä tekemisestä ruoan parissa. Idea alkoi tiivistymään varsinkin koska Mikko ja OS on auttanut Panzaa erinäisillä tavoin (esim. kun uunimme menivät rikki a while back). Yhteistyössä on voimaa!

Itse tapahtuma tulee olemaan täynnä yllätyksiä. Meksikolaista katuruokaa, suomalaista fine dining-settiä sekä varsinkin revittelyä menun annosten kanssa. Raaka-ainelistassa on sellaisia herkkuja kun mustekalaa, kuhaa, lohta, limea, mätiä, erilaisia lihoja, päärynää, ananasta ja vaikka sun mitä. Juomapaketti on suunniteltu tukemaan illallisen annoksia ja näiden nauttimisesta täydentäväksi. Panzan baarimestarit ravistavat hyvää kylmää juomaa ja OS:n sommelierit valitsevat viinit illalliselle.

Illallinen ei ole teemaltaan minkäänlainen “kokkisota” vaan keittiön mestareiden yhteistyössä tehtävä kokonaisuus jossa toisilleen hyvin erilaiset keittiön kohtaavat, Meksiko ja Suomi!

¡Viva México! ¡Viva Finlandia!

Varauksia voit tehdä OS:n kautta, yhteystiedot:
www.ravintolaos.fi, 017-263 3999, info@ravintolaos.fi

ravintola panza os kuopio illallinen