KATURUOKA VS. RAVINTOLA

Luchas de apuestas!

Katu-uskottava ravintola, vai sisäsiisti katukoju? Näitä asioita joutui Panzan listaa luodessa pohtimaan. Olin koonnut ympärilleni keittiötiimin kokeista, joista kukaan ei ollut tehnyt ennen katuruokaa, mutta joista jokaisella oli takanaan työkokemusta maailman huippuravintoloista.

ravintola panza kuopio jefe markus kauppinenNäiden miesten cv:llä pääsisi maailmalla töihin milloin ja minne vain, mutta he olivat onnekseni valinneet seurata minua Kuopioon. Tätä taustaa vasten on helpompi ymmärtää prosessia, jolla Panzan menut luodaan. Mietimme yhdessä kaikkia niitä Meksikolaisia annoksia joita itse haluaisimme syödä ja kuinka ne tehtäisiin Panzan keittiössä. Carnitas ei varmastikkaan haudu hitaasti possunrasvassa valtavissa kuparipadoissa, vaan yön yli uunissa, jne. Katuruoka oli tuotava ravintolakeittiöön ja nykypäiväiseen Kuopioon. Päädyimme myös luomaan annoksia, joissa tuo matka tehtiin toiseen suuntaan. Vasikan poski ei ehkä kuulosta katukojun antimilta mutta ruhonosana toimi mielestämme teemaan loistavasti. Annetaan sille savuinen chipotle-marinadi, haudutetaan sous vide-tekniikalla pari päivää ja alamme olla maalissa. Halusimme hämärtää raja-aitaa ravintolan ja tacorekan välillä, tuoda katua keittiöön ja keittiötä perinteisesti kadulle kuuluviin ruokiin. Se onnistuimmeko tehtävässämme on teidän päätettävissä.

Meille prosessi on ollut mahtava kokemus ja itsemmenäköinen matka, joka jatkuu vielä pitkään!

¡VIVA PANZA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *