¡PANZA GOES TO OS! -ILLALLINEN 11.10.

¡Hola!

Niin tässä kävi että suunnitelmarevittely menuillallisesta Ravintola OS:n kanssa tulee tapahtumaan! Panza goes to OS (11.10.2014, Ajurinkatu 16, klo 18)!
Ollaan jo jonkun aikaa heitelty Rosendahlin Mikon kanssa ajatuksia ilmaan yhteisestä tekemisestä ruoan parissa. Idea alkoi tiivistymään varsinkin koska Mikko ja OS on auttanut Panzaa erinäisillä tavoin (esim. kun uunimme menivät rikki a while back). Yhteistyössä on voimaa!

Itse tapahtuma tulee olemaan täynnä yllätyksiä. Meksikolaista katuruokaa, suomalaista fine dining-settiä sekä varsinkin revittelyä menun annosten kanssa. Raaka-ainelistassa on sellaisia herkkuja kun mustekalaa, kuhaa, lohta, limea, mätiä, erilaisia lihoja, päärynää, ananasta ja vaikka sun mitä. Juomapaketti on suunniteltu tukemaan illallisen annoksia ja näiden nauttimisesta täydentäväksi. Panzan baarimestarit ravistavat hyvää kylmää juomaa ja OS:n sommelierit valitsevat viinit illalliselle.

Illallinen ei ole teemaltaan minkäänlainen “kokkisota” vaan keittiön mestareiden yhteistyössä tehtävä kokonaisuus jossa toisilleen hyvin erilaiset keittiön kohtaavat, Meksiko ja Suomi!

¡Viva México! ¡Viva Finlandia!

Varauksia voit tehdä OS:n kautta, yhteystiedot:
www.ravintolaos.fi, 017-263 3999, info@ravintolaos.fi

ravintola panza os kuopio illallinen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *