Panza saapuu Jyväskylään!

Panza-Jyvaskyla-yliopistonkatu-38-40100

Julkaisuvapaa lehdistötiedote

Eat Tacos – Live Forever

Vuonna 2014 Kuopiossa ovensa avannut Panza-ravintola saapuu nyt Jyväskylään. Yliopistonkadulle huhtikuun alkupuolella aukeava ravintola tuo kaupunkiin kaivatun Väli-Amerikan keittiön tacoineen, enchiladoineen, burritoineen ja mitä ikinä keksitäänkään.

Luovan kokeilun ja tiheään vaihtuvien menujen on Kuopiossa todettu kiinnostavan ja aktivoivan asiakkaita. Panzan arvostelut ovat olleet loistavia, ja konsepti on otettu niin kuopiolaisten että kaupungissa vierailevien osalta hienosti vastaan. Esimerkistä käynee Facebookin hurja arvostelumäärä (214 kpl) ja tähtien keskiarvo 4,6, mikä on erittäin hyvä tulos Panzan kaltaiselle “ei-niin-jäykälle” ravintolalle. Panza myös valittiin Glorian Ruoka & Viini -lehden vuoden 2015 lukijaäänestyksessä yleisön suosikiksi.

Soppa 365 lukijaäänestys 2015

Panzalaisessa kulttuurissa kantavina voimina ovat rentous, omaperäisyys ja huolettomuus, jotka luovat ravintolan ainutlaatuisen palveluasenteen. Alkuperäinen ajatus Panzan takana ravintolatoimintaa aloitettaessa oli “yrittämisestä itselle hauska työ, jossa oma kädenjälki näkyy heti”. Tällä tiellä jatketaan myös Jyväskylässä.

 

Kaikille helppoa ilman turhaa jäykistelyä

Jyväskylässä keittiön vetovastuun ottaa paikallisille jo ennestään tuttu, Kuopion Panzassakin työskennellyt Riku Ruuskanen. Rikun kädenjälki on viimeisimpänä ollut nähtävissä Ravintola Pöllöwaarissa.

Toinen voimahahmoista on kymmenen vuoden ajan ravintola-alan tehtävissä marinoitunut Mika Kyllönen, jonka kaupunkilaiset muistavat legendaarisen Shakerin baarimestarina vuosien takaa. Mika siirtyy Panzaan Red Bull Finland Oy:n palveluksesta.

Panzan ruoka ammentaa innoituksensa väli-amerikkalaisesta keittiöstä, mutta vähintään yhtä suuri merkitys on lukuisilla työvuosilla ja uupumattomalla kokeilunhalulla. Uutta ja vanhaa, katuruokaa ja fine diningia, mutta aina helppoa ja välitöntä ilman turhaa jäykistelyä.

ravintola panza menu kuopio a la carte

Lisäksi Panza suorastaan hellii kasvisruokailijoita. Tuoreista raaka-aineista valmistetut kasvisruuat ovat aina menulla. Myös vegaaniruokavaliota noudattaville asiakkaille on poikkeuksetta tarjolla asianmukainen vaihtoehto.

Jyväskylän Panza tarjoaa arkipäivisin lounasta, alkaen vapun jälkeisestä ajasta 2017. Iltaisin nautitaan elämästä ja rennosta ilmapiiristä à la carte -menun annoksista nauttien sekä laajan cocktaillistan antimia siemaillen. Jyväskylä valitettavasti menetti ansiokkaan Shaker-ravintolan, mutta pian Panza sammuttaa kaupunkilaisten cocktailjanon! Tärkeitä puolia Panzan konseptissa ovat myös DJ-illat ja livekeikat.

ravintola-panza-skulls
Panzassa ei pukukoodia tunneta, mutta frakitkin ovat sallittuja. “Rentoa vaihdetta silmään” on kannustuksemme. Panzaan kaikki ovat tervetulleita!

VIVA JYVÄSKYLÄ!

Terveisin

Mika, Riku, Mikko, Erno & Joona


Panza Jyväskylä sosiaalisessa mediassa:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/panzajkl/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/1202538926526294/

KOTISIVUSTO: http://panza.fi/

FACEBOOK MESSENGER: http://m.me/panzajkl/


Yhteydenottopyynnöt ja haastattelut:

Mika Kyllönen Riku Ruuskanen
Puh.  +358 40 9386965  Puh. +358 50 4020036
Facebook msg.  http://m.me/mika.kyllonen.7  

 

Erno Vainanen Mikko Kemppinen Joona Kämäräinen
Puh.+358 44 5331921  Puh. +358 44 5347293   Puh. +358 44 7384745

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *