Ravintola Panzan taival päättyy toistaiseksi

Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa 17.2.2021

Ravintola Panzan taival päättyy toistaiseksi

Ravintola Panza lopettaa toimintansa 20.2.2021. Ajurinkadun ravintolatilojen vuokrasopimus on purettu ja kiinteistö myyty PEAB Oy:lle, joka rakentaa tilalle mitäpä muutakaan kuin uskomattomia kaupunkikoteja. Sopivia korvaavia tiloja emme ole kovasta yrityksestä huolimatta löytäneet ja joudumme raskain mielin toteamaan, että Panzan historia päättyy toistaiseksi tähän.

Ravintoloitsija Erno Vainanen:

“Ajatus Panzasta alkoi muhia heti saman tien kun muutin takaisin Kuopioon vuonna 2013. Palaset löysivät paikkansa, ydinjengi uskoi hommaan ja saimme upean tiimin kasaan. Mikko Kemppisen, Joona Kämäräisen ja Paul Karjalaisen satsausten avulla Panza avasi ovensa vappuna 2014. Markus Kauppinen otti vetovastuun ruokatuotteestamme ja loi sen näkemyksen ja perustan, jonka ansiosta Panzan safka on sitä mitä se tänä päivänäkin on. Matkalle on mahtunut vaikka ja sun mitä. Ajurinkadulla on bailattu ja jaettu mexmexin ilosanomaa melkein seitsemän kokonaista vuotta. Henkilökunta on ollut meidän sielumme ja heidän vuodattamansa rakkaus on saanut istuttettua vieraidemmekin sydämiin palan Panzaa.

Tulevaisuus tuo tullessaan varmasti upeita asioita ja aika näyttää mitä tässä vielä tapahtuu. Nykyinen tilanne kurittaa toimialaamme ja asettaa toiminnalle tiukkoja rajoitteita, mutta synnyttää myös uusia toimintamalleja ja läjäpäin ideoita. Pyrkimyksenämme on kuitenkin saada Panzalle uusi kivijalka ja iskeä myrskyn lailla takaisin kentälle maalintekoon!”